CHELSEA VETRO

750,00  RON (TVA inclus)

Datorită diferenței de redare a culorilor pe unele dispozitive, culoarea produsului final poate să difere.

Mai multe detalii despre
usa de interior CHELSEA VETRO.

Modelul usii de interior CHELSEA VETRO fiind prevăzut cu geam mat, permite pătrunderea luminii în interior, dar oferind totodată intimitate încăperilor, creând un anturaj modern și în același timp ușor. Ușa de interior CHELSEA VETRO este placata cu MDF, un material realizat dintr-o gama larga de fibre de lemn lipite cu ajutorul căldurii și înaltei…

Foaie de usă

Foaia de usă pentru modelul CHELSEA VETRO, este fabricată (carcasă) din lemn masiv de pin placat cu MDF de 3 mm, acoperită eco furnir “3D wood look” si decorată cu sticlă sablată albă de 4 mm «Matelux». Aceste materiale sunt ecologice si inofensive pentru sănătate. Grosimea foii de usă este de 39 mm.

Dimensiuni disponibile

200x60 cm

200x70 cm

200x80 cm

Gol de usă minim pentru montare

Tocul usii de interior CHELSEA VETRO

Tocul usii de interior CHELSEA VETRO este reglabil de 70 mm (Pentru perete 70-100 mm), fabricat din lemn masiv (pin) si MDF.

Pervazul usii de interior CHELSEA VETRO

Pervazul este fabricat din MDF si se instalează pe ambele părti (Grosimea pervazului: , Latimea pervazului: . În cazul în care peretele este mai gros de 100 mm, puteti achizitiona extensii de culoarea usii cu dimensiunile disponibile 100, 200 sau 350 mm.

Feroneria usii de interior CHELSEA VETRO

Balamale tip fluture 3 buc. si Broască cu cheie / încuietoare WC sunt incluse în pretul usii. Un set de mânere si mecanism WC poate fi comandat suplimentar, detaliile pot fi discutate cu managerul.

Culori disponibile pentru usa de interior CHELSEA VETRO

Pentru a comanda o usă cu dimensiuni atipice (ne standard) sau pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la:

Tel / Whatsapp:
+40 743 899 285
+40 756 578 026

Garantie

Garantia producătorului pentru usa de interior CHELSEA VETRO este de 2 ani.