Cum să alegeți ușa pentru camera copiilor?

Toți membrii familiei trebuie să aibă propriul spațiu, copiii în acest caz nu sunt excepție. Un copil trebuie să aibă un loc în care să-și poată face propriul lucru. Pentru a face acest lucru, trebuie să-i zonați spațiul. Nu puteți lăsa camera copiilor fără o ușă interioară, deoarece copilul nu va obține simțul potrivit al confidențialității. Atunci când alegeți o ușă, este necesar să se țină seama de un șir de criterii, cum ar fi: siguranța, ecologia, ușurința în utilizare etc. În acest articol vă vom ajuta să faceți o alegere corectă și vom spune care uși sunt ideale pentru acest scop. În primul rând, este necesar să ne concentrăm pe indicele de vârstă. Desigur, dacă un copil este nou-născut sau nu este încă adaptat să se miște independent, atunci trebuie să vă orientați după propria dumneavoastră preferință. Trebuie să aveți în vedere faptul că pentru copiii mici, ușa trebuie să asigure un nivel bun de izolare fonică, să fie ecologică și să nu fie prea luminată. În acest scop, ușile din lemn dens sunt ideale.
Dacă copilul a crescut deja și poate deja să folosească ușa însuși, primul lucru care trebuie avut în vedere este siguranța construcției și calitatea materialului. Dacă doriți să instalați o ușă din lemn, trebuie să vă asigurați că materialul este de înaltă calitate și are acoperire necesară, deoarece în caz contrar copilul se poate răni de o zgârietură. Principalul criteriu în acest caz este calitatea lemnului. Spre deosebire de ușile interioare pentru restul încăperilor, în camera copiilor ea nu poate fi din sticlă din motive evidente. Această regulă se aplică numai pentru copii preșcolari. În afară de material, trebuie să vă concentrați asupra modului în care deschideți ușile. Ar trebui să se deschidă suficient de ușor pentru ca copilul să nu facă prea mult efort. Dacă copilul este încă mic pentru a ajunge la mâner, atunci este mai bine să alegeți un model alunecător. Când copilul crește, este mai bine să îl înlocuiți cu o ușă standartă, deoarece acesta va crea un sentiment de singurătate, care este necesar pentru copiii maturi. În primul caz, trebuie să țineți cont de faptul că copilul își poate prinde degetele prin închiderea ușii, deci este necesar să puneți jos orice obiect de siguranță. Puteți să le cumpărați cu ușa sau să folosiți obiecte adecvate pentru acest scop.

Dacă sunteți în căutarea unor uși de interior pentru casa dumneavoastră, vizitați catalogul nostru online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Alte postări

Drohadoors.ro procesează date cu caracter personal conform regulamentului GDPR, păstrând confidențialitatea acestora. Navigând în continuare pe site-ul nostru, dvs. acceptați implicit Politica de confidentialitate.

Doresti să comercializezi produsele Drohadoors?

Programul nostru de parteneriat oferă companiilor interesate posibilitatea de a beneficia de o multitudine de oferte, prețuri speciale și bonusuri în urma promovării produselor și serviciilor noastre. Vă invitam să completați datele dumneavoastră de contact mai jos și un reprezentant al companiei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.

Ne vom bucura de colaborare cu parteneri profesioniști, care-și iubesc munca și se implică necondiționat în creșterea gradului de satisfacție al clienților.

Ce beneficii îti oferim?

• Îți poți lărgi gama de produse pe care le comercializezi și îți poți crește profiturile.

• Vei fi introdus pe site ca distribuitor zonal, unde clienții vor putea să găsească datele tale de contact, să-ți ceară oferte sau informații despre produse.

• Unul din consultanții noștri te va sprijini în managementul tuturor produselor.

• Vom oferi gratuit mostre ale produselor noastre pentru showroom-ul tău sau ca suport pentru expoziții și prezentări; cărți de vizită, bannere, flyere și orice alte produse promoționale de care vei avea nevoie pentru promovare sau prezentare.

Completați formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp managerul nostru va lua legătură cu dumneavoastră