Cum să alegi o ușă de interior?

După cum cunoaștem, un design atractiv nu întotdeauna ne poate garanta o ușa de înaltă calitate. Este important și procesul de fabricare a acesteia în simbioză cu materialele și furnitura utilizată. Prin urmare, alegând o ușă, este necesar de acordat a maximă atenție următoarelor parametri:

  • Material. Cel mai sigur și durabil material este considerat a fi lemnul.

  • Suprafața. Ea trebuie să fie perfect netedă, fără fisuri și denivelări. Acest lucru este ușor de verificat, de ajuns să puneți mâna pe suprafața ușii. De asemenea, trebuie să fie verificată omogenitatea vopselei– după o prelucrare slabă și necalitativă vopseaua se distruge chiar și cu puțin efort.

  • Aspect exterior. Examinând ușa, este important să atrageți atenția la textura și culoarea acesteia, care trebuie să fie neapărat păstrate. Aspectul trebuie să fie integru și uniform.

  • Geometria. Măsurând prin diagonală distanța între colțuri, diferența între rezultatele primite nu trebuie să depășească 1mm. În caz contrar, ușa se va transforma într-un paralelogram și își va pierde funcționalitatea ulterioară.

  • Sticlă. În cazul în care ușa pe care o alegeți este dotată cu sticlă, este necesar să alegeți siguranța fixării acesteia. Sticla nu trebuie să posede pete sau dungi, să sune sau să tremure.

  • Făcând alegerea în favoarea ușilor noastre – beneficiați de 100% lemn natural și MDF, în care se combină perfect estetica materialelor și materia primă pur ecologică.


Vă recomandăm, de asemenea, să citiți:

La ce etapă a reparației se instalează ușile interioare?
Cum să instalezi o ușă de interior?
Greșeli la instalarea ușilor de interior   Dacă sunteți în căutarea unor uși de interior pentru casa dumneavoastră, vizitați catalogul nostru online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Alte postări

Drohadoors.ro procesează date cu caracter personal conform regulamentului GDPR, păstrând confidențialitatea acestora. Navigând în continuare pe site-ul nostru, dvs. acceptați implicit Politica de confidentialitate.

Doresti să comercializezi produsele Drohadoors?

Programul nostru de parteneriat oferă companiilor interesate posibilitatea de a beneficia de o multitudine de oferte, prețuri speciale și bonusuri în urma promovării produselor și serviciilor noastre. Vă invitam să completați datele dumneavoastră de contact mai jos și un reprezentant al companiei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.

Ne vom bucura de colaborare cu parteneri profesioniști, care-și iubesc munca și se implică necondiționat în creșterea gradului de satisfacție al clienților.

Ce beneficii îti oferim?

• Îți poți lărgi gama de produse pe care le comercializezi și îți poți crește profiturile.

• Vei fi introdus pe site ca distribuitor zonal, unde clienții vor putea să găsească datele tale de contact, să-ți ceară oferte sau informații despre produse.

• Unul din consultanții noștri te va sprijini în managementul tuturor produselor.

• Vom oferi gratuit mostre ale produselor noastre pentru showroom-ul tău sau ca suport pentru expoziții și prezentări; cărți de vizită, bannere, flyere și orice alte produse promoționale de care vei avea nevoie pentru promovare sau prezentare.

Completați formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp managerul nostru va lua legătură cu dumneavoastră