Cum să alegi o ușă de interior?

După cum cunoaștem, un design atractiv nu întotdeauna ne poate garanta o ușa de înaltă calitate. Este important și procesul de fabricare a acesteia în simbioză cu materialele și furnitura utilizată. Prin urmare, alegând o ușă, este necesar de acordat a maximă atenție următoarelor parametri:

  • Material. Cel mai sigur și durabil material este considerat a fi lemnul.

  • Suprafața. Ea trebuie să fie perfect netedă, fără fisuri și denivelări. Acest lucru este ușor de verificat, de ajuns să puneți mâna pe suprafața ușii. De asemenea, trebuie să fie verificată omogenitatea vopselei– după o prelucrare slabă și necalitativă vopseaua se distruge chiar și cu puțin efort.

  • Aspect exterior. Examinând ușa, este important să atrageți atenția la textura și culoarea acesteia, care trebuie să fie neapărat păstrate. Aspectul trebuie să fie integru și uniform.

  • Geometria. Măsurând prin diagonală distanța între colțuri, diferența între rezultatele primite nu trebuie să depășească 1mm. În caz contrar, ușa se va transforma într-un paralelogram și își va pierde funcționalitatea ulterioară.

  • Sticlă. În cazul în care ușa pe care o alegeți este dotată cu sticlă, este necesar să alegeți siguranța fixării acesteia. Sticla nu trebuie să posede pete sau dungi, să sune sau să tremure.

  • Făcând alegerea în favoarea ușilor noastre – beneficiați de 100% lemn natural și MDF, în care se combină perfect estetica materialelor și materia primă pur ecologică.


Vă recomandăm, de asemenea, să citiți:

La ce etapă a reparației se instalează ușile interioare?
Cum să instalezi o ușă de interior?
Greșeli la instalarea ușilor de interior   Dacă sunteți în căutarea unor uși de interior pentru casa dumneavoastră, vizitați catalogul nostru online

Doriti să aflati mai multe?

Abonati-vă la blogul nostru! Fiti la curent cu toate ofertele, promotiile, articolele utile despre usi de interior si exterior.