Determinarea direcției DIN

Direcția DIN stabilește direcția de fixare a balamalelor și direcția de deschidere a unei uși

Pentru determinarea direcției de montare a unei clanțe, este suficientă o privire pe partea balamalelor, așadar pe acea parte pe care sunt vizibile balamalele se va monta si clanța.

  • DIN dreapta: balamalele ușii sunt montate pe interior dreapta și clanța ușii este îndreptată în interior spre dreapta, către balamale.
  • DIN stânga: balamalele ușii sunt montate pe interior stânga și clanța ușii este îndreptată în interior spre stânga, către balamale.

 

direcția DIN

Vă recomandăm, de asemenea, să citiți:
La ce etapă a reparației se instalează ușile interioare?
Cum să instalezi o ușă de interior?
Greșeli la instalarea ușilor de interior

Dacă sunteți în căutarea unor uși de interior pentru casa dumneavoastră, vizitați catalogul nostru online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Alte postări

Drohadoors.ro procesează date cu caracter personal conform regulamentului GDPR, păstrând confidențialitatea acestora. Navigând în continuare pe site-ul nostru, dvs. acceptați implicit Politica de confidentialitate.

Doresti să comercializezi produsele Drohadoors?

Programul nostru de parteneriat oferă companiilor interesate posibilitatea de a beneficia de o multitudine de oferte, prețuri speciale și bonusuri în urma promovării produselor și serviciilor noastre. Vă invitam să completați datele dumneavoastră de contact mai jos și un reprezentant al companiei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.

Ne vom bucura de colaborare cu parteneri profesioniști, care-și iubesc munca și se implică necondiționat în creșterea gradului de satisfacție al clienților.

Ce beneficii îti oferim?

• Îți poți lărgi gama de produse pe care le comercializezi și îți poți crește profiturile.

• Vei fi introdus pe site ca distribuitor zonal, unde clienții vor putea să găsească datele tale de contact, să-ți ceară oferte sau informații despre produse.

• Unul din consultanții noștri te va sprijini în managementul tuturor produselor.

• Vom oferi gratuit mostre ale produselor noastre pentru showroom-ul tău sau ca suport pentru expoziții și prezentări; cărți de vizită, bannere, flyere și orice alte produse promoționale de care vei avea nevoie pentru promovare sau prezentare.

Completați formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp managerul nostru va lua legătură cu dumneavoastră