Greșeli la instalarea ușilor de interior

O greșeală principală a cumpărătorului este dorința de a economisi bani la instalare. Funcționalitatea depinde de respectarea tehnologiei de instalare a ușii. Nu vă încredințați rudelor sau vecinului care pricepe în construcție și ar putea monta ușile interioare. În cel mai bun caz, va fi nevoie totuși să invitați o echipă de meșteri pentru a corecta greșelile, iar în cel mai rău caz, va fi nevoie să cumpărați uși noi.

Greșeli răspândite:

  • Nedeterminarea nivelului este o încălcare gravă a tehnologiei de instalare, o atitudine disprețuitoare față de etapa dată, duce la o exploatare dificilă legată de deschiderea și închiderea ușii.
  • Un gol de ușă ideal este o raritate, și este riscant să executați lucrările la ochi. Este necesar să reglați foaia de ușă pe orizontal și vertical.
  • Meșterii fără experiență practic nu acordă atenție decalajului dintre pervazul ușii și perete, ce este o greșeală.Acest defect devine problematic de ascuns.

Ce ar mai putea merge prost:

  • Diferența în înălțime a ușilor montate pe același plan
  • Dorința meșterilor de a economisi spumă de montare, ce afectează negativ asupra rezistenței structurii.
  • Instalarea ușii este însoțită cu deteriorarea suprafețelor adiacente, o astfel de încălcare a tehnologiei de instalare inevitabil va duce la necesitatea de reparație într-o perioadă scurtă de timp și va fi nevoie să achitați și pentru decorarea pereților.

Dacă nu sunteți încrezuți în sine, atunci mai bine încredințați instalarea ușilor unor profesioniști în domeniu.

Vă recomandăm, de asemenea, să citiți:
La ce etapă a reparației se instalează ușile interioare?
Cum să instalezi o ușă de interior?
Îngrijirea ușilor acoperite cu furnir natural și furnir eco.

Dacă sunteți în căutarea unor uși de interior pentru casa dumneavoastră, vizitați catalogul nostru online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Alte postări

Drohadoors.ro procesează date cu caracter personal conform regulamentului GDPR, păstrând confidențialitatea acestora. Navigând în continuare pe site-ul nostru, dvs. acceptați implicit Politica de confidentialitate.

Doresti să comercializezi produsele Drohadoors?

Programul nostru de parteneriat oferă companiilor interesate posibilitatea de a beneficia de o multitudine de oferte, prețuri speciale și bonusuri în urma promovării produselor și serviciilor noastre. Vă invitam să completați datele dumneavoastră de contact mai jos și un reprezentant al companiei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.

Ne vom bucura de colaborare cu parteneri profesioniști, care-și iubesc munca și se implică necondiționat în creșterea gradului de satisfacție al clienților.

Ce beneficii îti oferim?

• Îți poți lărgi gama de produse pe care le comercializezi și îți poți crește profiturile.

• Vei fi introdus pe site ca distribuitor zonal, unde clienții vor putea să găsească datele tale de contact, să-ți ceară oferte sau informații despre produse.

• Unul din consultanții noștri te va sprijini în managementul tuturor produselor.

• Vom oferi gratuit mostre ale produselor noastre pentru showroom-ul tău sau ca suport pentru expoziții și prezentări; cărți de vizită, bannere, flyere și orice alte produse promoționale de care vei avea nevoie pentru promovare sau prezentare.

Completați formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp managerul nostru va lua legătură cu dumneavoastră