Îngrijirea ușilor acoperite cu furnir natural și furnir eco.

  1. Este necesar să inspectați periodic foaia de ușa, cât și accesorii. Ușile furniruite necesită o atitudine atentă, deoarece restaurarea furnirului este dificilă și scumpă;
  2. Odată în lună, ușile cu furnir natural și eco trebuie tratate folosind un lac special pentru uși furniruite: ce creează un strat protector care respinge umiditatea și praful;
  3. Pentru lustruirea furnirului folosiți ceară de albine naturală, ia vă ajută la conferirea unui luciu nobil;
  4. Dacă ușa se deschide spontan, înseamnă că rama ușii sau balamalele sunt instalate incorect. E nevoie imediat să eliminați cauza defectului, în caz contrar, ușa va deveni inutilizabilă;
  5. Ca orice ușă, modelele furniruite nu preferă temperaturi ridicate sau umezeală, aveți grija să nu nimerească apă pe ele, spre exemplu atunci când spălați podelele. Partea inferioară a ușii trebuie tratată cu lac de mobilier cu ceară în două straturi.

Dacă sunteți în căutarea unor uși de interior pentru casa dumneavoastră, vizitați catalogul nostru online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Alte postări

Drohadoors.ro procesează date cu caracter personal conform regulamentului GDPR, păstrând confidențialitatea acestora. Navigând în continuare pe site-ul nostru, dvs. acceptați implicit Politica de confidentialitate.

Doresti să comercializezi produsele Drohadoors?

Programul nostru de parteneriat oferă companiilor interesate posibilitatea de a beneficia de o multitudine de oferte, prețuri speciale și bonusuri în urma promovării produselor și serviciilor noastre. Vă invitam să completați datele dumneavoastră de contact mai jos și un reprezentant al companiei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.

Ne vom bucura de colaborare cu parteneri profesioniști, care-și iubesc munca și se implică necondiționat în creșterea gradului de satisfacție al clienților.

Ce beneficii îti oferim?

• Îți poți lărgi gama de produse pe care le comercializezi și îți poți crește profiturile.

• Vei fi introdus pe site ca distribuitor zonal, unde clienții vor putea să găsească datele tale de contact, să-ți ceară oferte sau informații despre produse.

• Unul din consultanții noștri te va sprijini în managementul tuturor produselor.

• Vom oferi gratuit mostre ale produselor noastre pentru showroom-ul tău sau ca suport pentru expoziții și prezentări; cărți de vizită, bannere, flyere și orice alte produse promoționale de care vei avea nevoie pentru promovare sau prezentare.

Completați formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp managerul nostru va lua legătură cu dumneavoastră