La ce etapă a reparației se instalează ușile interioare?

Cind vine vorba de reparații, apar imediat un număr imens de întrebări.
Spre exemplu – în ce ordine să efectuați lucrările de reparații și la ce etapă a reparației se instalează ușile de interior?

Etapele reparației și instalării ușilor de interior.

  1. Montarea faianței,gresiei; în timpul acestui proces se face cel mai mult praf;
  2. Montarea pardoselei.
  3. Lucrările dedicate tavanului: trebuie făcute înainte de a vopsi pereții sau tapetarea lor. În caz contrar, puteți pur și simplu să pătați pereții.
  4. Decorarea pereților este etapa finală a reparației. După care rămâne doar instalarea plintei și a ușilor de interior.

Și acum, când toate procesele de reparație sunt finalizate, puteți continua cu instalarea ușilor de interior. Dacă nu urmați aceste recomandări, atunci va fi foarte dificil să montati parchetul,gresia sub tocul ușii ,sau dacă decideți să montați ușa înainte de a lipi tapetul, atunci apar dificultățile pentru a vă încadra cu tapetul până la pervaz.

Vă recomandăm, de asemenea, să citiți:
Cum să instalezi o ușă de interior?
Greșeli la instalarea ușilor de interior

Dacă sunteți în căutarea unor uși de interior pentru casa dumneavoastră, vizitați catalogul nostru online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Alte postări

Drohadoors.ro procesează date cu caracter personal conform regulamentului GDPR, păstrând confidențialitatea acestora. Navigând în continuare pe site-ul nostru, dvs. acceptați implicit Politica de confidentialitate.

Doresti să comercializezi produsele Drohadoors?

Programul nostru de parteneriat oferă companiilor interesate posibilitatea de a beneficia de o multitudine de oferte, prețuri speciale și bonusuri în urma promovării produselor și serviciilor noastre. Vă invitam să completați datele dumneavoastră de contact mai jos și un reprezentant al companiei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.

Ne vom bucura de colaborare cu parteneri profesioniști, care-și iubesc munca și se implică necondiționat în creșterea gradului de satisfacție al clienților.

Ce beneficii îti oferim?

• Îți poți lărgi gama de produse pe care le comercializezi și îți poți crește profiturile.

• Vei fi introdus pe site ca distribuitor zonal, unde clienții vor putea să găsească datele tale de contact, să-ți ceară oferte sau informații despre produse.

• Unul din consultanții noștri te va sprijini în managementul tuturor produselor.

• Vom oferi gratuit mostre ale produselor noastre pentru showroom-ul tău sau ca suport pentru expoziții și prezentări; cărți de vizită, bannere, flyere și orice alte produse promoționale de care vei avea nevoie pentru promovare sau prezentare.

Completați formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp managerul nostru va lua legătură cu dumneavoastră