Merită să faci praguri la usile de interior?

Cândva ușile interioare se instalau astfel încât partea inferioară a cadrului ușii forma un prag în trecerea dintre încăperile adiacente ale apartamentului. Totul părea rezonabil și de nezdruncinat. Acum, proprietarii apartamentului, când instalează uși noi sau le înlocuiesc pe cele vechi, pot decide dacă este nevoie sau nu de prag. Înainte de a lua o astfel de decizie, merită să înțelegem logica constructorilor din anii precedenți și să luăm în considerare avantajele și dezavantajele pragului.

Merită un prag, dacă este necesar de:
• Izolarea camera de zgomot (ca opțiune – instalarea unui sigiliu de cauciuc)
• Asigure a temperaturi confortabile în cameră
• Creare a unui obstacol în calea pătrunderii a prafului, murdăriei, apei, mirosurilor de pe hol sau bucătărie, baie, toaletă.

Nu merită, dacă este necesar de:
• Să amenajați un spațiu de joacă pentru copii mici;
• Să creați un mediu accesibil pentru persoanele în vârstă sau persoanele cu dizabilități care locuiesc într-un apartament.
• De asemenea creează incomodități atunci când curățați apartamentul cu un aspirator robot.

Fără prag este mai practic

După ce am rezolvat îndoieli cu privire la instalarea pragurilor, puteți trece la următoarea etapă de alegere a ușilor potrivite pentru interior, vizitați catalogul nostru online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Alte postări

Doresti să comercializezi produsele Drohadoors?

Programul nostru de parteneriat oferă companiilor interesate posibilitatea de a beneficia de o multitudine de oferte, prețuri speciale și bonusuri în urma promovării produselor și serviciilor noastre. Vă invitam să completați datele dumneavoastră de contact mai jos și un reprezentant al companiei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.

Ne vom bucura de colaborare cu parteneri profesioniști, care-și iubesc munca și se implică necondiționat în creșterea gradului de satisfacție al clienților.

Ce beneficii îti oferim?

• Îți poți lărgi gama de produse pe care le comercializezi și îți poți crește profiturile.

• Vei fi introdus pe site ca distribuitor zonal, unde clienții vor putea să găsească datele tale de contact, să-ți ceară oferte sau informații despre produse.

• Unul din consultanții noștri te va sprijini în managementul tuturor produselor.

• Vom oferi gratuit mostre ale produselor noastre pentru showroom-ul tău sau ca suport pentru expoziții și prezentări; cărți de vizită, bannere, flyere și orice alte produse promoționale de care vei avea nevoie pentru promovare sau prezentare.

Completați formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp managerul nostru va lua legătură cu dumneavoastră