Uși de birou elegante și armonioase

O componentă importantă a unei dispoziții bune este un loc de muncă confortabil, deoarece o persoană își petrece o mare parte din viața sa la serviciu. Ușile de birou joacă un rol important în crearea unui interior armonios. Într-o anumită măsură, ele pot fi considerate fața companiei, deoarece acesta este primul lucru pe care clienții îl văd când vin. Prin urmare, o ușă a biroului ar trebui să inspire respectul pentru companie și dorința de a coopera.

În primul rând, ușile de birou ar trebui să fie practice și ușor de utilizat, deoarece multe persoane trec prin ele în fiecare zi. Este mai bine să alegeți un design modest al ușilor, cu un finisaj frumos care are o rezistență ridicată la uzură. În plus, ușile de birou ar trebui să corespundă cu interiorul general și statutul companiei.

uși de birou montate la clienți

Ușile de birou sunt de mai multe tipuri:

vitralii pictate și monolate, tot din sticlă și laminate. Fiecare dintre ele are propriile sale avantaje.

Principalul avantaj al celor vopsite este prețul accesibil. În ceea ce privește rezistența și aspectul, acestea nu sunt inferioare laminatului, dar sunt mult mai ieftine. Dezavantajele unor astfel de uși includ rezistența la uzură nu prea mare. Prin urmare, dacă căutați o opțiune ieftină, dar de înaltă calitate pentru un birou, aruncați o privire mai atentă la ușile laminate.

Ușile din sticlă vor ajuta la conferirea de eleganță și deschidere designului interior din birou. Aceasta este o versiune modestă a ușilor de birou, fără detalii intruzive, care vor arăta armonios în orice birou. Puteți să le faceți mai originale, aplicând desene tematice sau simboluri ale companiei pe uși.
În prezent, ușile laminate sunt cea mai bună opțiune pentru ușile de birou din lemn natural.

Daca sunteți în căutarea unor uși de birou, vă invităm sa vizitați catalogul nostru online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Alte postări

Drohadoors.ro procesează date cu caracter personal conform regulamentului GDPR, păstrând confidențialitatea acestora. Navigând în continuare pe site-ul nostru, dvs. acceptați implicit Politica de confidentialitate.

Doresti să comercializezi produsele Drohadoors?

Programul nostru de parteneriat oferă companiilor interesate posibilitatea de a beneficia de o multitudine de oferte, prețuri speciale și bonusuri în urma promovării produselor și serviciilor noastre. Vă invitam să completați datele dumneavoastră de contact mai jos și un reprezentant al companiei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.

Ne vom bucura de colaborare cu parteneri profesioniști, care-și iubesc munca și se implică necondiționat în creșterea gradului de satisfacție al clienților.

Ce beneficii îti oferim?

• Îți poți lărgi gama de produse pe care le comercializezi și îți poți crește profiturile.

• Vei fi introdus pe site ca distribuitor zonal, unde clienții vor putea să găsească datele tale de contact, să-ți ceară oferte sau informații despre produse.

• Unul din consultanții noștri te va sprijini în managementul tuturor produselor.

• Vom oferi gratuit mostre ale produselor noastre pentru showroom-ul tău sau ca suport pentru expoziții și prezentări; cărți de vizită, bannere, flyere și orice alte produse promoționale de care vei avea nevoie pentru promovare sau prezentare.

Completați formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp managerul nostru va lua legătură cu dumneavoastră