Uși de interior pentru apartament mic

Repararația unui apartament mic necesită o abordare atentă, doar atenția la fiecare detaliu al interiorului va asigura confortul în cameră. Datorită gamei largi de structuri de uși, astăzi puteți închide / deschide ușile interioare, astfel încât să rămână suficient spațiu, iar designul apartamentului să arate modern. Producătorii serioși oferă colecții concepute pentru diferite stiluri interioare, puteți alege un design și o culoarea potrivită pentru interiorul dvs.

În apartamentele mici, destul de des, ca o alternativă la soluțiile tradiționale, se utilizează uși compartiment sau cărți de uși. În primul caz, produsul este instalat cu un mecanism de deschidere deschis sau închis, în al doilea – ușa se pliază ca un acordeon. Ambele opțiuni oferă o oportunitate de a economisi spațiu.

Sticla ușii interioare trebuie să îndeplinească anumite cerințe de siguranță. În caz de deteriorare mecanică accidentală, nu trebuie să existe fragmente ascuțite. Capacitatea unei uși de a reflecta sunetul depinde și de tipul de sticlă.

Vă recomandăm, de asemenea, să citiți:
cum să alegi o ușă de interior

Dacă sunteți în căutarea unor uși de interior pentru casa dumneavoastră, vizitați catalogul nostru online

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Alte postări

Doresti să comercializezi produsele Drohadoors?

Programul nostru de parteneriat oferă companiilor interesate posibilitatea de a beneficia de o multitudine de oferte, prețuri speciale și bonusuri în urma promovării produselor și serviciilor noastre. Vă invitam să completați datele dumneavoastră de contact mai jos și un reprezentant al companiei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.

Ne vom bucura de colaborare cu parteneri profesioniști, care-și iubesc munca și se implică necondiționat în creșterea gradului de satisfacție al clienților.

Ce beneficii îti oferim?

• Îți poți lărgi gama de produse pe care le comercializezi și îți poți crește profiturile.

• Vei fi introdus pe site ca distribuitor zonal, unde clienții vor putea să găsească datele tale de contact, să-ți ceară oferte sau informații despre produse.

• Unul din consultanții noștri te va sprijini în managementul tuturor produselor.

• Vom oferi gratuit mostre ale produselor noastre pentru showroom-ul tău sau ca suport pentru expoziții și prezentări; cărți de vizită, bannere, flyere și orice alte produse promoționale de care vei avea nevoie pentru promovare sau prezentare.

Completați formularul de mai jos, si in cel mai scurt timp managerul nostru va lua legătură cu dumneavoastră