Uși de interior pentru apartament mic

Repararația unui apartament mic necesită o abordare atentă, doar atenția la fiecare detaliu al interiorului va asigura confortul în cameră. Datorită gamei largi de structuri de uși, astăzi puteți închide / deschide ușile interioare, astfel încât să rămână suficient spațiu, iar designul apartamentului să arate modern. Producătorii serioși oferă colecții concepute pentru diferite stiluri interioare, puteți alege un design și o culoarea potrivită pentru interiorul dvs.

În apartamentele mici, destul de des, ca o alternativă la soluțiile tradiționale, se utilizează uși compartiment sau cărți de uși. În primul caz, produsul este instalat cu un mecanism de deschidere deschis sau închis, în al doilea – ușa se pliază ca un acordeon. Ambele opțiuni oferă o oportunitate de a economisi spațiu.

Sticla ușii interioare trebuie să îndeplinească anumite cerințe de siguranță. În caz de deteriorare mecanică accidentală, nu trebuie să existe fragmente ascuțite. Capacitatea unei uși de a reflecta sunetul depinde și de tipul de sticlă.

Vă recomandăm, de asemenea, să citiți:
cum să alegi o ușă de interior

Dacă sunteți în căutarea unor uși de interior pentru casa dumneavoastră, vizitați catalogul nostru online

Doriti să aflati mai multe?

Abonati-vă la blogul nostru! Fiti la curent cu toate ofertele, promotiile, articolele utile despre usi de interior si exterior.